Kilimanjaro Lemosho en Machame routes 6 t/m 9 dagen! Groeps en Individueel.

13 Juli 2021 - Gomagma Avontuurlijke Reizen

€ 1680.00

De beklimming van de Kilimanjaro al jaren op jullie ‘bucket-list’?
En nu het besluit genomen om écht op het Dak van Afrika te willen staan?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Jullie zullen hoe dan ook bij ons slagen, omdat wij zowel groeps als privé doen. Daarbij adviseer ik jullie graag specifiek mbt de Lemosho- en de Machame-route aangezien deze verreweg de beste ervaring bieden. Als je tóch gaat, wil ik jullie adviseren om dus één van deze twee routes te doen.
En deze routes zijn eenvoudig ‘rekbaar’ afhankelijk van het aantal beschikbare dagen, het reisbudget en de wens om optimaal (of maximaal) te acclimatiseren.

Sta me toe hieronder meer informatie te geven.

GROEPSREIZEN KILIMANJARO

Op de website van Gomagma Worldwide Adventures hebben we groepsmogelijkheden voor de Machame en de Lemosho. Daar bieden we de volgende vier groepsbeklimmingen aan:

De 4 Routes:
1.Machame Standard: 6d/5n 1.830,-usd
2.Machame Extended: 7d/6n 2.100,-usd
3.Lemosho Standard: 7d/6n 2.220,-usd
4.Lemosho Extended: 8d/7n 2.500,-usd

Al bij 2 deelnemers gegarandeerd vertrek!

De data, prijzen en het reisschema zijn ‘fixed’. Je maakt dan deel uit van een groep van maximaal 10 deelnemers en je hebt een scherpe prijs-kwaliteit-verhouding (complete Machame + 2 extra overnachtingen voor ónder de €1.700,- pp en Lemosho voor € 2.000,-!).

TOCH LIEVER INDIVIDUEEL/PRIVÉ ?

Als je het op individuele/privé-basis wilt doen, heb je natuurlijk de mogelijkheid om de route in 6, 7 of 8 dagen te doen. Een verlenging kan van grote invloed zijn op de acclimatisatie en dus op de slagingskans van de trekking. Ook biedt het meer rust in het traject en heb je bv een betere herstelmogelijkheid mocht je de eerste paar nachten niet goed geslapen hebben of last hebben van maag-darmproblemen. En last but not least: het is echt een geweldig mooie wandeling, dus als de tijd en het budget het toelaten, bieden extra dagen dus extra genieten(!). Dat zijn enkele van de voordelen van zo’n individuele aanpak.

Om een indruk te geven van een individuele aanpak, voorzie ik jullie met plezier van een offerte voor de Lemosho en Machame. Neem gerust contact op via info@gomagma.nl of op 020-6206488

In alle gevallen heb je vóór én ná de trip 1 nacht in één van de beste hotels in Moshi met ruime, bloemrijke compound en heerlijk zwembad. Dat is hoe dan ook wenselijk/handig ivm het wennen aan Africa en de voorbereiding van de beklimming. Eén van de andere grote voordelen is dat je met de individuele aanpak natuurlijk op elke gewenste datum kunt beginnen.
En zeker bij wat grotere reisgezelschappen (4+) heeft deze aanpak een sterke prijs-kwaliteits-verhouding.

Laat me gerust weten welke van de mogelijkheden (groeps of individueel) jullie het meeste aanspreekt, zodat we daar met elkaar op kunnen doorpakken.

NOG VRAGEN?

Je kunt telefonisch contact opnemen via info@gomagma.nl of op 020-6206488.

Asante sana!
Goede reis alvast, Markus Wamsteeker